Waar vind je mij?

Je vindt mij via het contactformulier en doe sessies op afspraak op locatie.

Liefs, Nathalie

Mijn naam is Nathalie de Vreede en sinds 2005 hou ik mij bezig met divers lichaamswerk, in de vorm van verschillende soorten massages, verschillende vormen van Shiatsu en Ademcoaching.

Van 2013 tm 2017 heb ik de vierjarige opleiding tot Shiatsu masseur gevolgd en tijdens deze studie ook bijscholing gekregen op het gebied van Do-In Yoga.

Shiatsu betekent Druk met vingers en wordt toegepast op de drukpunten op ons lijf, welke in verbinding staan met de meridianen (energiebanen). Deze behandeling heft blokkades op en zorgt ervoor dat de energiestroom weer in balans raakt en diverse klachten doet verminderen. Shiatsu activeert het zelfhelende vermogen. Een Shiatsu behandeling vindt plaats op een futon en wordt verricht over de kleding heen. Ik adviseer altijd soepelvalende kleding aan te doen, alvorens de behandeling wordt gestart.

Do-In betekent letterlijk vanuit het Japans de Weg naar Binnen. Deze vorm van yoga richt zich op de meridianen, oftewel de enrgiebanen in ons lijf, welke allen relateren aan de orgaanstelsels in ons lichaam. Door deze vorm van yoga toe te passen, kom je beter in je vel te zitten, leer je bewuster te voelen hoe de energiestroom in je lichaam loopt en activeer je het zelfhelend vermogen. Do-In hoort traditioneel bij de Shiatsu therapie.

Sinds 2017 coach ik ook op het gebied van Ademhaling. In een Ademsessie ligt de focus op vooral het verbonden ademhalen en daar waar nodig het loslaten en verwerken van opgeslagen trauma’s en adempatronen, welke niet meer dienen. De ademcoaching wordt aangeboden in een pakket van vier sessies, wat resulteert in een life changing transformation. Het is voor een ieder toegankelijk, ook wanneer je geen klachten of trauma’s hebt, werkt dit weldadig!

Een goed voorbeeld om te benoemen is dat ik zelf vanaf mijn elfde levensjaar tot en met mijn veertigste heftige hyperventilatie klachten had, welke ik door een viertal ademsessie volledig heb kunnen loslaten en de hyperventilatie is ook nooit meer terug gekomen!